Arkistot

THE 50’s SUMMER FESTIVAL valloitti yleisön vauvasta vaariin!

Kesän 2016 festari-ja tapahtumakausi pirkanmaalla avattiin upealla tavalla, kun ensimmäinen The 50’s Summer Festival järjestettiin Haikan lavalla, Pirkkalassa lauantaina 21.5.2016!

Tämä uudenlainen, muusta tapahtumatarjonnasta erottuva nostalginen, hyvän mielen festivaali yhdisteli onnistuneesti 50-luvun amerikkalaista rock’n rollia ja suomalaista iltamakulttuuria! Ikärajaton ja alkoholiton tapahtuma saikin erittäin positiivisen vastaanoton paikalla olleelta runsaslukuiselta yleisöltä! Myös illan esiintyjät olivat kehuivat vuolaasti tapahtumaa ja tunnelmaa!

Illan musiikista vastasi kolme erittäin laadukasta ja tyylitietoista yhtyettä: Wonderful Land, Three Decades with Jazztet ja Aron & Cool Company.

Tapahtuman tuotti Vuoden luovaksi yrittäjäksi 2013 Pirkanmaalla valittu Juha Leppänen.

Yleisön kommentteja:

”Kiitos illasta! Mahtava keikka, näitä lisää :)”

”Kiitos upeasta festivaalista, oli todella hieno ilta. Kaikki esitykset olivat hienoja, mutta sinun esityksesi oli kertakaikkisen upea. Näki hyvin, että annoit kaikkesi ja sitä oli upea kuunnella ja katsella :-)”  

”Kiitoksia paljon mukavasta lauantai-illasta Haikan lavalla. Järjestelyt olivat onnistuneet ja muiden esiintyjien ohella sinun esiintymisesi oli hienoa kuunneltavaa ja katseltavaa näin vuosikymmenten takaisena Elvis fanina.
Tilaisuuden mainos, vauvasta vaariin, piti täysin paikkansa. Minä olin vaimoni kanssa siellä vaarisarjalaisena. Nuoremmasta päästä oli hauskaa nähdä mm. kahta lavalla vanhempiensa kanssa ollutta pikkutyttöä, joita musiikki vei mukavasti mukanaan.”
                                     ***
TUNNELMIA ja MUISTOJA KUVIEN MUODOSSA ALLA.

KIITOS KAIKILLE TYÖNTEKIJÖILLE, AVUSTAJILLE, YHTEISTYÖKUMPPANEILLE, ESIINTYJILLE ja UPEALLE YLEISÖLLE!!!

YHTEISTYÖKUMPPANIT:

Amerikan Rauta
AronMusic
Daddy´s Diner Pirkkala
Dynaset Oy
EasyFit
Hieroja Ville Pirttijoki
Jari Mäki Oy
KEA
Kotihoiva Ylöjärvi
Mokkamestarit
Nahka Ateljee Päivi Seppänen
Ravintola Keidas, Ylöjärvi
Studio Ardanne, Ylöjärvi
Swing Team Tampere
Tampereen Seudun Mobilistit ry
Vänrikin Torppa, Ylöjärvi
V8 Magazine

Juliste: Jiri Santaharju

Juliste: Jiri Santaharju

Aron Facebookissa
Pink Cadillac 59′Copyright © Aron 2013 All Rights Reserved