Arkistot

ARON & Cool Company Tampere-talossa 3.12.2016!

Elvis Christmas by ARON & Cool Company

Elviksen musiikkia tulkitsee alalla kansainvälistäkin tunnustusta saanut Aron & Cool Company. Konsertissa kuullaan upeita tulkintoja Elviksen joulu- ja hengellisestä musiikista, rock´n rolliakaan unohtamatta. Jo kahtena perättäisenä jouluna Pienen salin ääriään myöten täyttänyt konsertti koetaan nyt toiveuusintana.

IMG_7245

Taiteilijanimellä Aron esiintyvän Juha Leppäsen Elviksen gospel-musiikin ympärille rakentuvat kirkkokonsertit ovat saavuttaneet suuren suosion osoittaen tällaisille konserteille olevan tarvetta. Konsertti tarjoaa elämyksen, joka Elviksen tunnetuimpien hittien, rakkaiden joululaulujen ja koskettavien hengellisten laulujen yhdistelmän myötä rakentaa siltaa eri sukupolvien välille.

Aron on suomalainen artisti, jonka ohjelmisto koostuu perinteisestä rock’n rollista ja iskelmä-rockista sekä viihdemusiikin klassikoista. Aron on myös lahjakas Elvis-tulkki, jonka tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa ja konserteissa sekä Suomessa että ulkomailla.

Erityistä kiitosta Aron on saanut vaikuttavasta äänestään ja aidosta ja omanlaisesta esiintymistyylistään. Tampere-talon konsertissa Aron tulkitsee Elviksen jouluisempia lauluja.

Aron on julkaissut kaksi albumia ja neljä singleä, sekä viiime kesänä paljon ihastusta herättäneen videon Return to Sender: 

Cool Company on pitkän linjan soittajista koottu, rockia, poppia, countrya ja bluesia soittava tamperelaisyhtye. Ohjelmiston ydin on peräisin 60- 70- ja 80-luvuilta, mutta valikoima laajenee tarvittaessa sekä vanhempiin että uudempiin vuosikymmeniin. Cool Company on toiminut vuosia Aronin taustabändinä, ja erityistä kiitosta he ovat saaneet mm. upeista stemmalauluistaan.

Kokoonpano:
Aron – lead laulu
Ari Nevala – kitara, laulu
Franc Toth – koskettimet, laulu
Janne Korja – basso, laulu
Tapio Häkli – rummut

Tuotanto Tampere-talo

http://www.tampere-talo.fi/aron

Aronin kotisivu: www.aron.fi
Cool Companyn kotisivu: https://coolcompanyfin.wordpress.com/

Lipunmyynti
Tampere-talon lipunmyynti
puh. 0600 94500 (1,98 €/min+pvm)
Liput alk.
Peruslippu 29 €
Opisk. ja eläkel. 24 €
-> ks. http://www.tampere-talo.fi/aron

Tilaa tarjoilu: -> ks. http://www.tampere-talo.fi/aron
Vältä jonottaminen tilaamalla väliaikatarjoilut etukäteen.

Katso myös hotellipaketti: -> ks. http://www.tampere-talo.fi/aron

 

Tampere-talo (katsojataltiointeja)

How Great Thou Art:

White Christmas:

I Can’t Stop Loving You:

 

Artikkeli v. 2015 konsertista:

http://www.asema.terasto.fi/index.php?id=2378

 

IMG_6734 pieni

Aron Facebookissa
Pink Cadillac 59′Copyright © Aron 2013 All Rights Reserved