Arkistot

Aron & Cool Companyn joulukonsertti Tampere-talossa jälleen menestys!

MUSTA BLUES JOULUKONSERTIN KIRKAS HELMI

Jukka Terästö

Aron & Cool Company tekivät sen taas, vetivät joulun vauhdikkaimman shown Tampere-talossa. Yleisöä hemmoteltiin rokki- ja jouluklassikoiden ohella väkevällä mustalla bluesilla, jota ei aivan ensimmäisenä yhdistäisi meidän valkeaan jouluumme. 

Tosiasiassa Aron & Cool Company noudattavat jo rokin kuninkaan aikoinaan lanseeraamaa menestyksekästä konseptia. Amerikan mustien ja valkoisten musiikki yhdistetään tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tästä kattauksesta riittää herkkuja kaikille.

Konsertin kuluessa selkiää varmaan kovakorvaisemmallekin, että estraadilla on Elviksen rokki-, joulu-, blues- ja rakkauslaulujen Suomen kiistaton ykköstulkki. Ja mikä bändi säestäisi paremmin musikaalista ilotulitusta kuin Cool Company, ei mikään.

Aronin jatkuvasta uudistumisesta kertoo hyvin tanssiparin tuominen syventämään bluesin tummia, intiimejä tunnelmia. Minna Forss ja Ari Vaskelainen taidokkaassa tanssiesityksessään suorastaan tihkuivat blueskapakoiden hämyisiä feelingejä.

”Merry Christmas Baby” (katso video klikkaamalla yläkuvaa) on eloisa tuulahdus Memphisin Beale Streetin urbaanibluesista.

Aabrahamin Leidit puolestaan piristävät rokkikappaleita raikkaalla esiintymisellään.

Tampere-talon kokenut ja miellyttävä henkilökunta takasi konsertin onnistumisen.

Teksti ja stillkuvat Jukka Terästö.

Ks. juttu ja video täältä: http://www.asema.terasto.fi/index.php?id=3060

Kuva: Elli Valkila

Kuva: Elli Valkila

Kuva: Elli Valkila

Kuva: Elli Valkila

Aron Facebookissa
Pink Cadillac 59′Copyright © Aron 2013 All Rights Reserved