Arkistot

ARON & Cool Company Aleksanterin kirkossa 16.8.2018!

Legendaarisen Elvis Presleyn kuolemasta tulee 16.8.2018 kuluneeksi tasan 41 vuotta. Yhdysvaltalaista artistia on tituleerattu 1900-luvun tunnetuimmaksi henkilöksi. Presleyn sanotaan nostaneen rock and roll-musiikin yleiseen tietoisuuteen ja häntä pidetään suoranaisen kulttuurisen muutoksen käynnistäjänä. Elvis Presleyn musiikillinen perusta nojasi vahvasti gospel-musiikkiin, ja hän saikin ainoat Grammy-palkintonsa gospel-levytyksistään.

Aron_CoolCompany_16082018 Aleksanterin kirkkoArtistin muistoa kunnioitetaan Aleksanterin kirkossa torstaina 16.8 kello 19 alkaen. Presleyn gospel-tuotantoa tulkitsee tilaisuudessa ARON & Cool Company.

Suomalainen ARON, eli Juha Leppänen, on tunnettu Elvis-tulkinnoistaan. Artisti on käsitellyt uudelleen muun muassa Presleyn kipaleet Let it be me, If I can dream ja How great thou art.

Konsertin kolehti kannetaan Tuomiokirkkoseurakunnan diakoniatyön hyväksi. Sisäänpääsy on maksuton.

Aleksanterin kirkko, kuva Sami Laitala

 

Aron Facebookissa
Pink Cadillac 59′Copyright © Aron 2013 All Rights Reserved