Arkistot

Aron

ARON on suomalainen artisti, jonka ohjelmisto koostuu aidosta ja perinteisestä rock’n rollista, iskelmä-rockista sekä myös viihdemusiikin klassikoista.

Erityisesti ARON tunnetaan lahjakkaana ja monipuolisena Elvis Presleyn musiikin tulkitsijana, jonka tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa sekä Suomessa että ulkomailla. 

ARON on saanut ihmiset liikkeelle myös upeilla kirkkokonserteillaan. Näissä konserteissa nuo Elviksen tunnetuiksi tekemät ikimuistoiset Gospel-kappaleet ovat tarjonneet koskettavan ja mieleenpainuvan elämyksen jo tuhansille ihmisille.

Erityistä kiitosta ARON on saanut paitsi vaikuttavasta äänestään, niin myös hänen tavastaan esiintyä ja kohdata yleisö.

ARON on julkaissut kaksi albumia sekä musiikkivideon. 

*****

Photo: Ari Leppä

Photo: Ari Leppä

Aron on keikkaillut yli 15 vuotta ja takana on toista tuhatta keikkaa…

Aron on esiintynyt mm. Kotkan Meripäivien päälavalla, Ruskarockissa, Harjun festareilla, Viikinsaaren Maihinnousussa, Ylis-festareilla, Tampere-talossa, Tampereen Kukkaisviikoilla, Tammerfesteilla, Rauman pitsiviikoilla, Luumäen monitoimihallissa, Lahden konserttitalossa, Suomen Yrittäjäpäivillä Seinäjoki-areenalla jne.

Marraskuussa 2012 Aron oli solistina Kuopion Musiikkikeskuksessa ”Kuninkaan Laulut”-konsertissa, jossa säestävänä bändinä oli 15-henkinen Aamuvuori All Stars sekä 25-henkinen sinfoniaorkesteri Tahdistin! Konsertti oli loppuunmyyty ja paikalla oli noin 1100 henkeä!

Kesällä 2013 Aron oli vakiobändinsä Cool Company kanssa Lapinlahden juusto- ja viinijuhlien pääesiintyjänä Lapinlahden jäähallissa, jossa showta todisti noin 1000 henkeä!

Vuodesta 2011 lähtien Aron & Cool Company ovat tehneet menestyksekkäästi myös kirkkokonsertteja eri puolilla Suomea. Tampereen Aleksanterin kirkko, jonne mahtuu mahtuu noin 1200 henkeä, on täyttynyt jo neljä kertaa kahden vuoden aikana!

Vuonna 2014 Aron konsertoi mm. Kotkan Meripäivillä Kotkan kirkossa, Raahen 365 vuotis-juhlaviikoilla, Viva Las Vegas!-konsertissa Ylöjärvellä sekä Tampere-talossa Elvis Christmas-konsertin merkeissä!

Aron on myös itse järjestänyt ja tuottanut Elvis-muistotapahtumia vuosittain aina vuodesta 2004 lähtien, joten vuoden 2013 tapahtuma oli järjestyksessään jo kymmenes!

Aron on esiintynyt säännöllisesti myös ulkomailla, viimeksi kesällä 2013 Pietarissa Suomen pääkonsulaatin tilaisuudessa.

TV-esiintymisiä on vuosien varrella kertynyt useita, mainittakoon MTV3:n ”Bumtsi-bum Elvis-spesiaali” 2004, TV2:n ”Suomen Las Vegas” 2009, TV2:n ”Juhannusjuna” 2012, Liv:n ”Kaksi julkkista ja yhdet häät” 2013 sekä viimeisimpinä MTV3:n Huomenta Suomi (Lauri Karhuvaaran vieraana) 2013, sekä TV1:n Akuutti 2014.

Syyskuussa 2013 Aron alias Juha Leppänen valittiin Vuoden Luovaksi Yrittäjäksi pirkanmaan alueella. Aron on ollut päätoiminen artisti-yrittäjä vuodesta 2009 lähtien.

Aron on julkaissut 4 singleä ja 2 albumia. Tuorein albumi ”If we Can Dream” julkaistiin lokakuussa 2013.

Photo: Harri Hinkka

Photo: Harri Hinkka

Photo: Matti Mäkinen

Photo: Matti Mäkinen

*****

ARON & Cool Companyn joululevy ”If We Can Dream” julkaistiin 25.10.2013!

ARON & Cool Company – If We Can Dream

ARON & Cool Company julkaisi paljon odotetun joulualbuminsa perjantaina 25.10.2013!

”If We Can Dream” on Aronin ja hänen pitkäaikaisen keikkabändinsä, tamperelaisen Cool Companyn ensimmäinen joululevy ja ensimmäinen yhteinen pitkäsoitto – viiden (5) biisin ”Lights”-single julkaistiin vuonna 2003. Ensimmäisen solo-albuminsa ”ARON” Aron julkaisi vuonna 2010, jolta erityisesti ”Sä Ihmeitä Teet” on noussut suosikiksi eri radiokanavien toivekonserteissa.

”If We Can Dream” on levy kirjaimellisesti yleisön pyynnöstä; Aron & Cool Companyn erittäin menestyksekkäät kirkkokonsertit ympäri Suomea ovat saaneet osakseen hyvin positiivista palautetta ja konserttiyleisö on useampaan otteeseen esittänyt toiveita joulu/gospel-levyn julkaisemisesta.

”If We Can Dream” on ns. studiolive. Levy äänitettiin Kangasalan Pirtillä perinteiseen ”vanhan liiton” tyyliin eli soitto ja laulu yhtä aikaa ja periaatteella “lähes kerrasta purkkiin”. Tämä kuuluu levyllä luonnollisina ja ilmavina soundeina. Myös session aito ja hyvä meininki kaikkine säröineen välittyy levyltä. Levy onkin raikas poikkeus tänä ylituotettujen ja kliinisten levyjen aikakaudella. Äänittäjänä ja miksaajana toimi Masi Luoma (Studio Beeduuri) ja masteroijana Jaakko Viitalähde (Virtalähde Mastering).

”If We Can Dream”-albumin monipuolinen, kuudentoista (16) englanninkielisen kappaleen kokonaisuus perustuu Aron & Cool Companyn konserttiohjelmistoon. Se sisältää sekä tunnettuja että vähemmän tunnettuja gospel- ja jouluklassikkoja ’Elviksen hengessä’, mutta bändin omina särmikkäinä sovituksina. Levyllä on mm. hieno versio Mudin ”Lonely This Christmas”-kappaleesta. ”If Everyday Was Like Christmas”-kappaleen on tiettävästi ennen tätä levyttänyt vain itse Elvis Presley. Levyn nimikkokappale, upea gospel ”If I Can Dream” kruunaa kokonaisuuden.

Aron, oikealta nimeltään Juha Leppänen on suomalainen artisti, jolla on vaikuttava lauluääni sekä aito ja omanlainen esiintymistyylinsä. Hänen ohjelmistonsa koostuu perinteisestä rock’n rollista, iskelmä-rockista sekä viihdemusiikin klassikoista. Aron tunnetaan myös tyylikkäänä Elvis-tulkkina ja hänen näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa ja konserteissa Suomessa sekä ulkomailla. Juha ”Aron” Leppänen sai syyskuussa 2013 Pirkanmaalla Vuoden Yrittäjä-palkinnon.

Cool Company on 60-, 70- ja 80-luvun poppia ja rokkia, countrya ja bluesia soittava tamperelaisbändi.

Levyn virallinen julkaisupäivä on pe 25.10.2013.

Tiedotus ja info: AronIFWeCan2013 kansi 1500x AronMusic/Juha Leppänen aronmusic.info@gmail.com +358 40 552 9032

Jakelu/Distribution: Supersounds Music Oy www.supersounds.fi

 

Aronin ensimmäinen albumi julkaistiin 24.3.2010

Aron – ARON

Aronin odotettu suomenkielinen esikoisalbumi ARON julkaistiin 24.3.2010. Albumi on tyylikäs ja monipuolinen kokonaisuus, joka tarjoaa tanssittavaa rock’n rollia ja iskelmä-rockia sekä ”ison orkesterin” mahtiballadeja. Levyllä on mm. Elviksen ja Mudin tunnetuksi tekemiä kappaleita suomenkielisinä versioina, joista osa on Aronin itse sanoittamia. Lisäksi levyllä on yksi uusi kappale Marko Haavistolta, muina suomalaisina biisintekijöinä mainittakoon Kari Kukkola ja Antti Nissilä.

Aronin albumilta lohkaistiin kaksi singleä, ”Sä ihmeitä teet” ja ”Lapin erämaa”. Ensimmäinen single ”Sä ihmeitä teet” sai hyvän vastaanoton radioissa ja viihtyi useita viikkoja Tätä Suomi tanssii Top-30 listalla. ”Lapin Erämaa” puolestaan oli mukana mm. YLE Radio Suomen Levylautakunta-ohjelmassa.

Albumi äänitettiin Kujalandia-studiossa Lahdessa. Levyllä soittavat mm. Kuja Salmi, Marko Haavisto ja Jyrki Telilä. Kaikki kappaleet on äänitetty perinteitä kunnioittaen aidoilla soittimilla.

aron_2010_thumb

 

Aron Facebookissa
Pink Cadillac 59′Copyright © Aron 2013 All Rights Reserved