+358 40 5529032 aronmusic.info@gmail.com

Tänä armon vuonna – tarkemmin sanottuna 16.8.2017 – tulee kuluneeksi tasan 40 vuotta Elvis Presleyn kuolemasta! Tämän päivän kunniaksi järjestetään Tampereen Aleksanterin kirkossa Elvis Gospel 40th Anniversary-konsertti tiistaina 15.8 klo 19. Osa konsertin tuotosta ohjataan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen kohteena RuokaNysse.

Elvis gospel Aleksanterin kirkko 15.8.2017.7.1 VALITTU

Elviksen musiikkia tulkitsee alalla kansainvälistä tunnustusta saanut ARON & Cool Company. Konsertissa kuullaan upeita tulkintoja Elviksen hengellisestä musiikista, kuten esimerkiksi Peace In The Valley, How Great Thou Art, Crying In The Chapel…!

ARON tunnetaan lahjakkaana ja monipuolisena Elvis Presleyn musiikin tulkitsijana, jonka tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa sekä Suomessa että ulkomailla.

ARON on saanut ihmiset liikkeelle myös upeilla kirkkokonserteillaan. Näissä konserteissa nuo Elviksen tunnetuiksi tekemät ikimuistoiset Gospel-kappaleet ovat tarjonneet koskettavan ja mieleenpainuvan elämyksen jo tuhansille ihmisille.

Erityistä kiitosta ARON on saanut paitsi vaikuttavasta äänestään, niin myös hänen tavastaan esiintyä ja kohdata yleisö.

Aron & Cool Companyn konsertit Tampere-talossa v. 2014, 2015 ja 2016 olivat loppuunmyytyjä! Kangasala-talon konsertti 2017 oli myös lähes loppuunmyyty! Aiemmissa konserteissa kirkko on ollut täynnä, ja nyt kun edellisestä esiintymisestä Aleksanterin kirkossa on jo kolme vuotta, tarjoutuu yleisölle mahdollisuus kuulla nuo Elviksen upeimmat gospelkappaleet uudelleen Aron & Cool Companyn tulkitsemina.

ARON on julkaissut kaksi albumia sekä musiikkivideon.ARON on julkaissut kaksi albumia sekä musiikkivideon.

Kokoonpano:
Aron – lead laulu
Ari Nevala – kitara, trumpetti, taustalaulu
Janne Korja – basso, taustalaulu
Franc Toth – koskettimet ja taustalaulu
Tapio Häkli – rummutAri Nevala – kitara, trumpetti, taustalaulu

ELVIS – GOSPEL 40th Anniversary konsertti by Aron & Cool Company Aleksanterin kirkossa, Tampereella tiistaina 15.8.2017 klo 19:00.

Ohjelma 10€

Huom! Paikan päällä käy vain käteinen!

Ovet avataan klo 18!

Menossa mukana myös Sons of Abraham!

Info:
Juha Leppänen/AronMusic
P. 040-552 9032
www.aron.fi
Vuoden Luova Yrittäjä 2013 (pirkanmaa)

Return To sender (Aronin virallinen musiikkivideo):

Aron Ylen aamu-tv:ssä 20.5.2017:

Aron AlfaTV:ssä 2016:
Treat Me Nice:


If I Can Dream:


Jailhouse Rock:


Let Yourself Go:

Ylen ”musapilotti” 2016:
ARON & Cool Company – It’s now or never

ARON & Cool Company – Medley

Let It Be Me:


How Great Thou Art: