+358 40 5529032 aronmusic.info@gmail.com

La 7.10.2017

Särkänniemi, Tampere

Elokuussa tuli kuluneeksi 40 vuotta legendaarisen Elvis Presleyn kuolemasta. Yhdysvaltalaista artistia on tituleerattu 1900-luvun tunnetuimmaksi henkilöksi. Presleyn sanotaan nostaneen rock and roll-musiikin yleiseen tietoisuuteen ja häntä pidetään suoranaisen kulttuurisen muutoksen käynnistäjänä.

Perinteinen syksyn Elvis-tapahtuma “Elviksen jalanjäljissä” järjestetään artistin muistoa kunnioittaen Särkänniemen Planetaarion tiloissa la 7.10! Juhlavuoden kunniaksi ohjelma- ja esiintyjäkattaus on erittäin monipuolinen ja laadukas!  Elviksen jalanjäljissä 7.10.2017. Juliste 3 VALMIS + logot

SWEET JEENA and her Sweethearts -rockabilly-yhtyeestä tunnettu tamperelainen Jeena Rancken saapuu juhlistamaan Elvistä esiintymällä ja esittelemällä uutta kirjaansa tapahtuman ikärajattomassa päiväosuudessa klo 12-16. Iltapäivän toinen esiintyjä on Elvis-tulkinnoistaan tunnettu ARON, eli Juha Leppänen. Artisti on käsitellyt uudelleen muun muassa Presleyn kipaleet Let it be me, Let yourself go ja Treat me nice. Lisäksi iltapäivän ohjelmassa on mm. Elvis-levyraati. Ravintolan puolella on tarjolla mm. Elviksen suosikkivälipalaa eli banaani-maapähkinävoileipiä!

JO’ BUDDY’S Beale St. Boogie Boys tarjoaa klo 20 alkavissa iltabileissä poikkeuksellisen herkullisen ja vitaalisuudessaan täysin maailmanluokkaa olevan roots-keitoksen, jonka pääraaka-aineena on Elviksen SUN-kauden tuotanto. Memphisin maailmankuululla Beale Streetillä esiintyneen, ja International Blues Hall of Fameen valitun laulaja-kitaristi-lauluntekijä JO’ BUDDYN aka Jussi Raulamon ainutlaatuisen vapautunut rytminkäsittelytapa saa nopeasti vipinää tanssilattialla vieden kuulijansa transsiin!

ARON & Cool Company hurmasi ja veti elokuussa Elvis gospel-konsertillaan Tampereen Aleksanterin kirkon lähes täyteen. Tällä kertaa tarjottimella on Elvis Forever-ohjelmistolla aikamatka Elviksen uraan ja tunnetuimpiin hitteihin.

Tapahtuman aikataulu:
12:00 Päiväosuus alkaa
13:00 Elvis-levyraati
14:30 Sweet Jeena with Risto Klemola
15:00 Aron solo
20:00 Iltaosuus alkaa
21:00 Jo Buddy & Beale St. Boogie Boys
22:15 Aron & Cool Company

Aikataulu saattaa hieman elää tilanteen mukaan…

Tapahtuman järjestäjänä ja tuottajana on Vuoden Luova Yrittäjä -palkinnolla 2013 palkittu Juha ”Aron” Leppänen.

Liput: Päivä 10€, ilta 20€, yhteislippu 25€

HUOM! TAPAHTUMA ON KAIKILLE AVOIN!

It’s Now Or Never, Elvis Forever!

Ennakkoliput ja tapahtumainfo:
AronMusic
P. 040-552 9032, aronmusic.info@gmail.com
www.aron.fi

Sokerposter official 2x raj 1pressrusinov smallIMG_8126 Kuva Elli Valkila.rajattu