+358 40 5529032 aronmusic.info@gmail.com

The King Is Alive!

Yritysjuhlat, yksityistilaisuudet (häät, syntymäpäivät, polttarit jne.), festarit, konsertit, yökerho- ja ravintolaillat, tanssipaikat, laivaristeilyt, erikoistilaisuudet!

Dream Elvis on vauhdikas ja viihdyttävä show, joka tarjoaa kokonaisen viihdepaketin: Elviksen hittejä 50-, 60- ja 70-luvuilta, näyttävät asut ja koreografian, valo- ja savutehosteet sekä halutessasi myös tanssitytöt tai bändin.

Show on ollut suosittu ohjelmanumero monien ravintola-, festari- ja yksityistilaisuuksien lisäksi lukuisissa yritystilaisuuksissa ja konserteissa sekä Suomessa, Virossa, Latviassa, Venäjällä, Saksassa, Etelä-Koreassa että USA:ssa. Esiintymisistään Aron on saanut erittäin positiivista palautetta myös vaativalta amerikkalaisyleisöltä » ks. kommentit ARONin esiintymisestä TAPPI-konferenssissa, Memphisissä 1999.

Dream Elvis Show – Toteutusvaihtoehdot

ARON soolona

Laulu livenä, taustamusiikki toteutetaan korkeatasoisilla taustanauhoilla, jotka ovat soundiltaan lähellä Elviksen alkuperäisiä äänityksiä. Shown kesto voi olla esimerkiksi 1-2 x 30-45 min tai 2-3 x 15-30 min.

Sisältää täydellisen äänentoiston, tarvittaessa myös valo- ja savutehosteet.

Photo: Risto Salmijärvi

Photo: Risto Salmijärvi

Photo: Risto Salmijärvi

ARON & The King’s Dancers

Kuten edellä, mutta showssa mukana vauhdikkaat The King’s Dancers-tanssitytöt!

 

ARON & Cool Company

Aronin vakiobändinä toimii tamperelainen ammattimuusikoista koostuva 4-miehinen Cool Company. Instrumentit ovat kitara, bassokitara, koskettimet ja rummut. Kolme bändin jäsenistä laulaa myös taustakuoroa.

Shown kesto tilaisuudesta riippuen 1-2 x 45 min. Muun osan illasta bändi voi soittaa omaa ohjelmistoaan 2 x 45 min; englanninkielisiä 60-, 70- ja 80-luvun pop- ja rock-klassikkoja ja/tai suomenkielistä iskelmä-rockia.

Sisältää täydellisen äänentoiston, tarvittaessa myös miksaajan sekä valo- ja savutehosteet.

 

 

Photo: Risto Salmijärvi

Photo: Risto Salmijärvi

Photo: Risto Salmijärvi

Huom! Myös bändivaihtoehdossa voi olla mukana The King’s Dancers-tanssitytöt!

Tarkemman ohjelman voimme rakentaa yhdessä tilaisuuteesi sopivaksi. Soita ja kysy lisää!