+358 40 5529032 aronmusic.info@gmail.com

Legends Are Alive!

Yritysjuhlat, konserttisalit, teatterit, yökerho- ja ravintolaillat, laivaristeilyt, erikoistilaisuudet!

Perimätiedon mukaan Elvis Presley ja Marilyn Monroe eivät koskaan tavanneet toisiaan elävässä elämässä. Roy Orbisonin ja Marilyn Monroen kohtaamisesta ei puolestaan ole varmaa tietoa…
He kaikki olivat oman aikakautensa supertähtiä, todellisia idoleita ja eläviä legendoja, joiden esittämä musiikki ja elokuvat yhä edelleen elävät vahvasti ihmisten sydämissä.

Edellä mainittujen henkilöiden huhutaan siirtyneen ajasta ikuisuuteen jo vuosikymmeniä sitten ja esiintyvän tällä hetkellä vain taivaallisissa kuoroissa…vai pitääkö tämä huhu sittenkään paikkansa? Olisivatko lengendat kuitenkin palanneet myös maanpäällisiin rientoihin?

Viva Las Vegas! –show:ssa voit tavata “Elvis Presleyn”, “Roy Orbisonin” ja “Marilyn Monroen”, kuulla heidän kuolemattomia hittejään sekä nähdä mitä tapahtuu, kun “Elvis”, “Roy” ja “Marilyn” tapaavat ensi kertaa toisensa. Luvassa huikeita yksilösuorituksia sekä upeita yhteisnumeroita! Esiintyjinä Suomen parhaimmistoon lukeutuvat solistit ja muusikot! Ja kaikki kappaleet kuullaan aidosti livenä joko live-orkesterin tai taustanauhojen säestyksellä.

Kevyttä juonta vievät eteenpäin pääosin laulut ja niiden lyriikka. Legendat nähdäään luonnollisesti useissa eri esiintymisasuissa.

Viva Las Vegas! -show bändillä

Viva Las Vegas! -show voidaan toteuttaa 4-henkisen Cool Companyn säestyksellä. Shown kesto 2 x 45-60 min. ”Legendojen” säestyksen lisäksi bändi voi tarvittaessa soittaa omaa ohjelmistoaan 1-2 x 45 min. Sisältää täydellisen äänentoiston, tarvittaeessa myös valo- ja savutehosteet.

“Roy Orbison”: Wallo aka Valeri Manninen. Danny’s ‘Road to the Stars’ (MTV3) runner-up 2nd, then included Danny-show. 

“Marilyn Monroe”: Gilda alias Tuija Lehtonen. Lahjakas, useita levyjä julkaissut jazz-laulaja. 

“Elvis Presley”: Aron alias Juha Leppänen. Mukana mm. ’Bumtsi Bum Elvis-spesiaalissa’, julkaisi esikoisalbuminsa v. 2010.

Viva Las Vegas!-show -Toteutusvaihtoehdot

Viva Las Vegas! -show taustanauhoilla

Laulut livenä, taustamusiikki toteutetaan korkeatasoisilla taustanauhoilla, jotka ovat soundiltaan lähellä alkuperäisiä äänityksiä. Kesto 1 x 45-60 min. Sisältää täydellisen äänentoiston, tarvittaeessa myös valo- ja savutehosteet.