+358 40 5529032 aronmusic.info@gmail.com

KOMMENTIT

 

“Aron on ehdottomasti paras Elviksen musiikin tulkitsija ja otan tässä huomioon myös Aronin ihan maailmanlaajuisesti. Olen nähnyt monia muitakin mutta olen ylpeä, että meillä Suomessa löytyy maailmantason Elviksen musiikin taitaja. Aron tulkitsee Elvistä omalla tavallaan. Hän ei käytä Elviksen maneereita tarkalleen vaan laulaa ja esiintyy omintakeisesti. Aron osaa ottaa yleisönsä. Olen nähnyt Aronin erilaisilla “areenoilla” ja homma yksinkertaisesti toimii. Menen katsomaan Aronia jatkossakin, koska joka keikan jälkeen tunnen saaneni rahoilleni vastinetta. On todella hienoa, että Aron esiintyy myös vanhainkodeissa, lasten päiväkodeissa, ei ole paikkaa mihin Aron ei veisi musiikin riemua, näissä tapauksissa Elviksen jalanjäljillä.
Hienoa Aron ja hyvää alkanutta kevään/kesän kiertueita.

-Joni

 

“Aron did his Elvis act for us at a conference in Memphis. That’s a tough place to do an Elvis act.  Lots of talent around.  Aron stood out in the crowd.  He’s good.  Really good.” 

(“Aron esitti Elvis-show’nsa konferenssissa Memphisissä; se on vaativa paikka esittää Elvistä – sieltä jos mistä löytyy kyvykkäitä esiintyjiä. Mutta Aron erottui joukosta; hän oli hyvä – todella hyvä!!!”)

-Aron’s performing in Memphis, USA (Aronin esiintyminen Memphisissä, USA:ssa)

 

”On hienoa, että Elvis Presleyn ohjelmisto pysyy hengissä tälläkin tavalla. Se vaatii esittäjältään hyvää laulutaitoa ja äänen soinnukkuutta, jollaisesta moni Suomen nykyisistä poptaivaan miestähdistä saa vain haaveilla. Siksi taitava Aron musiikillisesti miellyttävä tuttavuus.”

-Elina Syrjänen/Kuhmoisten sanomat 18.7.2018 (ote konserttiarvostelusta)  

 

“Elvis show by Aron on takuuvarma viihdyttäjä. Olemme tehneet lukuisia menestyksekkäitä tapahtumia Aronin kanssa aina pienistä yksityistilaisuuksista loppuunmyytyihin jäähallivetoihin. Show soveltuukin hienosti eri tilanteisiin ja tempaisee yleisön mukaansa varmasti!”

-Tommi Mäki, promoottori

 

“Konserteissasi ja esiintymisissäsi joka kerta jää sydämeen hyvää, pitkäksi aikaa. Olen joka kerta haltioissani kuunnellessani live esitykset, joita janoaa aina lisää. Tunteikasta tulkintaa, karismaattista lavasäteilyä, myös silmänilo. Otat yleisön joka kerta, jokaisen henkilön huomioon, liikkumisella, katsekontakteilla, lumoavalla hymyllä ja ihanalla omalla persoonallasi, aito ihminen. Lisänä erittäin hyvä lauluääni…”

-Riitta L.

 

“We’ve had several “happy customer” responses as a result of our recent paper industry social event where Aron was the featured entertainer.  We recommend him to any company that is looking to spice up a customer event!”

(“Olemme saaneet erittäin positiivista palautetta paperialan seminaarissa järjestämästämme asiakastilaisuudesta, jossa Aron esiintyi. Voimme suositella häntä mille tahansa yritykselle, joka haluaa kohokohdan asiakastapahtumaansa.”)

-Aron’s performing in Memphis, USA (Aronin esiintyminen Memphisissä, USA:ssa)

 

“Suuresti ihailemani Elvis-tulkitsija  omaperäinen, lavakarismaattinen, ääneltään loistavaa kunneltavaa, harvinaista Suomessa! Tyylikäs, sympaattinen  lauluaan kuunnellessa saa aikaan kipinöita iholla… ainutlaatuinen esiintyjä

-Pirjo Rajantie

 

“Täytyy sanoo et oot kyl tähän asti paras Elviksen tulkitsija jopa äänessäkin, jota olen kuullut ja niitä on muutamia… Olen nimittäin ollu Elvis-fani kakarasta lähtien, ehkä 5-6 vuotiaasta ja nyt oon 71v.

-Orvokki

 

“No wonder people follow him around for his autograph. His talent and good looks make him a natural entertainer.”

(“Ei mikään ihme, että ihmiset pyytelevät häneltä nimikirjoituksia. Hänen lahjakkuutensa ja hyvä ulkonäkönsä tekevät hänestä luontaisen esiintyjän.”)

-Aron’s performing in Memphis, USA (Aronin esiintyminen Memphisissä, USA:ssa)

 

“Aron, Suomen paras Kuninkaan Elviksen laulujen tulkitsija! Jos Elvis on sun juttu niin on Aronkin Aronin ääni on niin hyvä ja onhan hän makean mukava kaveri. Kahdessa isossa juhlassani esiintynyt ja tunnelmaa luonut Moni on kysynyt, että laulaako Aron itse? No, todellakin! Vahva suositus ja nähdään”.

-Virpi ja Markku

 

“Aron on monipuolinen viihdeartisti, jota on ilo katsella ja kuunnella. Hän tulkitsee Elvistä alkuperäistä kunnioittaen, samoin kuin esittäessään muutakin musiikkia, jatkuvasti esityksiään kehittäen. Ammattitaitoa on niin pieniin tilaisuuksiin kuin suuremmille konserttilavoillekin. Oikea alan ”työmyyrä”! Ylimielisyys ja leuhkuus ovat Aronista kaukana. Mukana myös monessa hyväntekeväisyystoiminnassa; tuonut piristystä sekä lasten että vanhusten arkeen. Aron on reipas ja raitis hyvänmielen esiintyjä joka selkeästi tekee työnsä sydämellä.”

-Raija L

 

“Mahtava ääni ja mahtavia esityksiä!!”

-Osku

 

“People were just  fascinated by Aron. In his act he has managed to capture the magnetism along with the talent . He enjoys doing it, too. You can always tell when a performer enjoys what he’s doing”.  

(“Ihmiset olivat ihastuksissaan Aronista. Hänen esiintymisensä oli taidokasta ja vetovoimaista. Hän selvästi nauttii siitä, mitä tekee ja sen huomaa.”)

-Aron’s performing in Memphis, USA (Aronin esiintyminen Memphisissä, USA:ssa)

 

“Aron on näyttävä ja karismaattinen artisti, joka panostaa jokaiseen esiintymiseensä 110%:sti. Hän esittää kappaleensa aina tunteella ja laajan äänialan omaavana artistina hänen tulkintansa ja lavashow Elvis Presleyn kappaleista ovat aivan huippuluokkaa. Se, mikä minut yllätti, on Aronin tulkinnat suomalaisista iskelmämusiikin klassikoista, kuten Olavi Virran ja Topi Sorsakosken kappaleista. Niitä en unohda koskaan, niin upeasti hän ne esitti.”

-Ulla

 

“Aron on pitkän linjan esiintyjä ja viihdyttäjä, joka on kehittänyt oman esiintymisensä huippuunsa. Kuin Elvis itse, moni huokaa, eikä turhaan. Aron on Suomen Elvis, joka panostaa jokaiseen keikkaansa täysillä ja saa yleisön ihastumaan missä esiintyykään. Ääni, jokainen hiottu liike, asut ja asusteet. Elvis is in building. Bravo!”

-Imitaattori JP Matikainen, Kemi.

 

“Aron on upea esiintyjä ja omaa vahvan äänen, mikä taipuu moneksi. Esiintyminen on viimeiseen asti hiottu. Ääni, esiintyminen, hiukset, pulisongit, korut, vaatteet, kengät, asusteet. Täydellinen paketti. Jos suljet silmäsi, kun Aron laulaa, niin voit kuvitella olevasi Elviksen keikalla. Elviksen laulut vievät mukanaan tunnetilasta toiseen”

– Jaana Tolvanen

 

“Esiintyminen ja keikat mukaansa tempaavia ja mahtava lauluääni

-Oona

 

“He can take you back to the 50’s again. His Elvis brings back an era that was special to all of us.”

(“Hän vie meidät takaisin 50-luvulle. ‘Elvis’ tuo takaisin unohtumattoman aikakauden.”)

-Aron’s performing in Memphis, USA (Aronin esiintyminen Memphisissä, USA:ssa)

 

“Aron oli kesällä 2017 50-vuotisjuhlieni esiintyjänä Punkaharjulla. Elvis oli todellakin melkein kuin ihan itse paikalla ja juhlaväki bailasi sen mukaisesti. Oma hlökohtainen suosikkibiisini Flaming Star soi komeasti. Aronin kokonaispaketti oli trimmattu, toimiva ja mietitty. Pääsin kuuntelemaan häntä vielä uudestaan seuraavana päivänä hiukan isommissa ympyröissä orkesterin kera kirkossa. Ohjelmassa oli enemmän gospelia. Ääni ja karisma riittivät sinnekin täydellisesti.”

-Matti

 

“Oli tosi hieno ja kaunis konsertti Vesilahden kirkossa! Kiitos järjestäjille ja esiintyjille!”

-Tarja

 

“Missä artisti,siellä fani! Kiitos Aron, joulupukki ja koko Kontin väki!
Loihditte valoa pimeään! 
💝”

 

“Elvis elää, Aron loistavasti tulkitsee Elviksen kappaleita mukaan lukien gospel-musiikki.
Olen jo pitkälti yli kymmenen vuotta seurannut hänen esiintymisiään, niin Tampere-talossa, kirkoissa kuin monenlaisissa muissa tapahtumissa ja niin aion tehdä edelleenkin. Tulkaa tekin, voin taata niille jotka eivät ole vielä nähneet ja kuulleet ettette varmasti pety!”

-Riitta S.

 

“Lavakarisma on kohdallaan, tyylikkäät esiintymisasut. Myöskin kokonaisuus bändin osalta toimii loistavasti!”

-Pekka

 

“Kiitos Aron. Upea ilta. Gospel vei mennessään.❤”

-Mikko

 

“Kiitos Aron & Cool Company! Olitte jälleen kerran loistavia 

-Noora

 

”Tosi hyvä laulaja ja esiintyjä . Aina paikan päälle. kun vaan likellä paikkakuntaani jos suinkin mahdollista ”

-Raija P

 

“Erään ongelman olen todennut levyä kuunellessa: sitä ei voi käyttää taustamusiikkina…Yritän helpottaa tylsien kotitöiden tekemistä laittamalla ko. levyn soimaan, mutta eipä onnistu töiden tekeminen sen jälkeen. On pakko istua alas ja keskittyä kuuntelemaan 🙂 Kerran otin uhkarohkeasti levyn autoon, mutta sen seurauksena piti istua tovi parkkipaikalla, ennen kuin sain itseni autosta ulos ja kauppaan. Oliskohan tästä pitänyt laittaa kanteen jokin varoitustarra…:)?”

-Päivi 

 

”Sulla oli esiintymisessäsi mahtava positiivinen energia läpi koko pitkän setin. Tykkään ja arvostan tota tekemisen asennetta, mikä huokui läpi: että arvostat myös tollasessa pikkukapakissa esiintymistä, ja annat kaikkesi. Täysillä vedetään, eikä mitään himmailua. Ja näkee, että teet tota vilpittömästi ja tosissasi, vaikkakin ymmärrät myös homman humoristisen puolen. Tunnelma oli niin lämmin (joka suhteessa), kun huomioit jokaisen katsojan. Välillä tuli jopa sellaisia “yhteisöllisyyden” hetkiä ventovieraiden kesken, esimerkiksi kun yksi toisensa jälkeen ei pystynyt enää pitämään pokkaa, kun oli niin huikeaa menoa :D”

-Vivi

 

”Olimme työporukan kanssa viettämässä hiihtopäivä siellä ja ruokailimme Kaivohuoneella ja meillä oli aika monella aikomus mennä J. Karjalaisen keikalle Taigaan, mutta täytyy sanoa, että onneksi emme lähteneet sinne, koska sitten olisimme jääneet paitsi Sinun esitystä. Ensiksi haluan sanoa, että Sinulla on aivan mahtava ääni! Olet todella ”imenyt” itseesi tuon Elviksen täydellisesti.

Olet erittäin karismaattinen ja valovoimainen esiintyjä. Lisäksi osasit ottaa yleisön ja olet erittäin sympaattinen ja miellyttävä esiintyjä etkä todellakaan ”elvistellyt” ollenkaan. Sinua oli todella ilo katsella ja kuunnella ja oltaisiin kuunneltu vielä pitempäänkin.”

-Lea

 

”Muistan kun Elvis kuoli vuonna 1977. Silloin paljon puhuttiin siitä, että se oli järjestetty ja että Elvis halusi jo lopettaa uransa ja vetäytyä eläkkelle. Elvis oli nähty ympäri maailmaa kuoleman jälkeen, tosiasia on se, että kyllä hän on poissa vai onko oikeasti. Elvis elää musiikissa ja sen esittäjissä. Olen nähnyt Aronin esiintyvän muutamia kertoja; minusta Aron tulkitsee Elviksen kappaleita todella aidon oloisesti ja esiintyminen jäljittelee hienosti Elviksen liikkeitä tuoden niihin oman henkilökohtaisen karismansa sekä esiintymisasut sekä laulut henkivät hienosti 50-luvun tunnelmaa.”

-Jari Aura

 

“Olen kuullut Aronia useissa eri yhteyksissä, niin kirkossa gospel-konsertissa kuin myös pienemmissä tai isommissa yhteyksissä aina yksityisestä tapahtumasta Tampere-talon suureen saliin saakka. Aron alias Juha on taitava Elvis-tulkitsija ja ottaa yleisönsä loistavalla esiintymisellään ja läsnäolollaan. Myös yritykseni Studio Ardannen tapahtumissa Aron on viihdyttänyt eri ikäpolvista koostuvaa yleisöä kiitettävästi ja loihtinut osaltaan ainutlaatuisen upean tunnelman esimerkiksi yrtyksen syntymäpäivillä tai naistenpäivän tapahtumassa.”

-Anne/Studio Ardanne

 

“Aronin näin ensimmäisen kerran esiintymässä Jsportin avajaisissa. Se miten täysillä hän veti teki minuun suuren vaikutuksen. Kävin vaimon kanssa katsomassa myöhemmin Aronin joulukonsertin. Hän tykästyi myös Aronin ääneen ja esiintymiseen niin että pyysimme Aronin häihimme esiintymään.”

-Ville Pirttijoki

 

”Olen seurannut Aronin uraa jo parikymmentä vuotta ja nähnyt hänet esiintymässä sekä sooloartistina taustamusiikin säestyksellä että bändin kanssa. Hän on kovasti kehittynyt sekä laulajana että esiintyvänä taiteilijana enkä ole yhtään huonoa tai epäonnistunutta keikkaa nähnyt. Aron on esiintynyt jo pitkään Cool Companyn kanssa ja yhteistyö sujuu moitteetta.”

-Jaana

 

“On aina suuri ilo käydä Aronin keikoilla. Jo Elviksen laaja-alainen musiikki on vaikuttavaa lähes kaikkiruokaiselle musiikin nautiskelijalle, mutta Aronin taitava laulu ja lavakarisma upean bändin säestämänä vetää kuulijalta suorastaan jalat alta! -Ja ne ihanat asut! Aron todellakin panostaa jokaiseen esitykseen ja antaa joka kerran kaikkensa lavalla!”

-Merja

 

“Yleisöpalautteista muistuu mieleen Elvis Christmas –konserttien tiimoilta haltioituneen naisihmisen kommentti siitä, että on ihanaa laskeutua joulun tunnelmaan iki-ihanan Elviksen nostalgisen musiikin parissa, konsertissa kun saa joulun tunnelmaa ja mieliartistin musiikkia samassa paketissa. Lisäksi oli kiitelty vielä erikseen sitä, että on mukavaa, kun konsertissa kunnioitetaan sekä artistia että yleisöä eli kiitokset sinulle paneutumisesta kokonaisvaltaisesti Elvikseen, tyyli, puvut jne.”

-Tampere-talo

 

“Aina yhtä sykähdyttäviä esityksiä niin lavoilla kuin kirkoissa. Loistava esiintyjä jonka kanssa on ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä.”

-Jarmo Hautamäki / Palkintotehdas

-Jarmo Hautamäki / Palkintotehdas